.jpeg)
Adıyaman Turizminde Keşif ve İnşa Çalıştayı
Adıyaman’ın turizm potansiyelini değerlendirmek, yeni stratejiler geliştirmek ve sektör paydaşlarını bir araya getirmek amacıyla düzenlenen “Adıyaman Turizminde Keşif ve İnşa Çalıştayı” için gelen misafirlere Aşçılık programı hocaları ve öğrencileri tarafından hazırlanan Adıyaman'nın yöresel yemekleri olan Adıyaman Tava, Hıtap, Mehir Çorbası, Çiğ köfte ve Peynirli irmik helvası ikram edildi.
Gelen misafirler Adıyaman'nın yöresel yemeklerini tattıkları için çok memnun kaldıklarını dile getirdiler.
Adıyaman’ın turizm potansiyelini değerlendirmek, yeni stratejiler geliştirmek ve sektör paydaşlarını bir araya getirmek amacıyla düzenlenen “Adıyaman Turizminde Keşif ve İnşa Çalıştayı” için gelen misafirlere Aşçılık ile Turizm ve Otel İşletmeciliği programlarının hocaları ve öğrencileri tarafından hazırlanan Adıyaman'nın yöresel yemekleri olan Adıyaman Tava, Hıtap, Mehir Çorbası, Çiğ köfte, Sarmısaklı Bulgur Pilavı ve Peynirli İrmik Helvası ikram edildi.
Gelen misafirler Adıyaman'nın yöresel yemeklerini tattıkları için çok memnun kaldıklarını dile getirdiler.