Workshop: "Yöresel Lezzet: Peynir Helvası"
Koordinatörlüğü Adıyaman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yürütülen, Adıyaman Üniversitesi ve İspanya Blue Beehive ortaklığında gerçekleştirilen ‘’Migrants Cultural Aktivities, Preservation Heritage and Promotiong Tourism, Erasmus+ KA210-YOU-Gençlik Alanında Küçük Ölçekli Ortaklıklar Programı’’ kapsamındaki ‘’Kültürel Faaliyetlerde Göçmenler, Mirasın Korunması ve Turizmin Teşvik Edilmesi’’ adlı proje çalıştayı kapsamında 3 Kasım 2023 tarihinde Sani Konukoğlu SBMYO Aşçılık Atölyemizde, ‘’Yöresel Lezzet: Peynir Helvası’’ gastronomi atölyesi öğrencilerin katılımı ile Öğr. Gör. Metin Öztürk tarafından gerçekleştirilmiştir.