Söyleşi: "Kariyer"

Adıyaman Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu iş birliğinde “Kariyer Söyleşisi” etkinliği düzenlenmiştir. Etkinlik kapsamında SANKO Holding’in Adıyaman lokasyonunda İnsan Kaynakları Yöneticisi olarak görev yapan Salim ERİNGİN katılım göstermiştir. Etkinlik kapsamında Salim ERİNGİN, işe alım süreçleri, mülakat teknikleri, eğitim oryantasyon ve araştırma programları ana başlıklarında sunumunu gerçekleştirmiştir. Etkinliğin sonunda Salim ERİNGİN’e katılımları dolayısıyla teşekkür belgesi ve hediye takdimi yapılmıştır.