Tüm Öğrencilerimizin Dikkatine

Üniversitemiz Ön lisans ve Lisans Eğitim – Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 14. Maddesi Gereğince, Üniversiteye yeni kayıt yaptıran öğrenciler, eğitim-öğretimin başlamasından itibaren en geç yedi iş günü içinde, ek kontenjanla kayıt yaptıran öğrenciler ise kesin kayıt tarihinin bitiminden sonraki ilk beş iş günü içerisinde bölüm-program başkanlığına başvurmaları halinde daha önceki mezun olduğu veya ilişik kestiği yükseköğretim kurumundan almış olduğu ve en az CC harf notuna sahip olması şartıyla muafiyete başvurabilirler.

Söz konusu muafiyet başvuruları 24/10/2023 tarihinde mesai bitiminde sona erecektir. Öğrencilerimizin belirtilen tarihe kadar varsa muafiyet başvurusunda bulunmaları önemle duyurulur.