Türk Dili II ve Temel Bilgi Teknolojileri Sınavları Duyurusu

Senatoda alınan karar gereğince Türk Dili II ve Temel Bilgi Teknolojileri II derslerinin ara sınavları internet üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir.
Bu iki ders 1 Vize, 1 Final, 1 Bütünleme olarak yapılacak; Ara sınav %20, Final ve Bütünleme sınavları %80 olarak ortalamaya etki edecektir.

Online ara sınav bir hafta boyunca sürecek: Pazartesi sabah 8:00 de başlayacak Cuma akşam 17:00’de tamamlanacaktır.

Bu sınavların online uygulanması ile alakalı tanıtım bilgileri ve sınav yönergesi Üniversitemizin Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM) sayfasından (http://uzem.adiyaman.edu.tr/ ) duyurulacaktır.

Öğrencilerimizin Uzem sayfasından yayınlanacak ayrıntıları dikkatli bir şekilde takip etmesi sınavla ilgili uygulama bilgilerini tam öğrenmesi açısından önem arz etmektedir.