Meslek Yüksekokulumuzda 23 Nisan Coşkusu Yaşandı.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kampüsümüzde coşkuyla kutlandı. 
Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Meslek Yüksekokulumuzda “Minik Kalpler Muftakta” etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe Adıyaman Zübeyde Hanım Anaokulu’nda eğitim gören minik kalpler ve Okul Öncesi Öğretmeni Emine Leblebici katıldı. Meslek Yüksekokulumuzun Aşçılık Atölyesinde gerçekleştirilen mutfak etkinliği öncesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri tarafından minik misafirlerimize yönelik müzik dinletisi gerçekleştirildi. Ebeveynler ve öğrencilerimiz minik misafirlerimizle birlikte şarkılar ve marşlar eşliğinde doyasıya eğlendi.
Müzik dinletisi sonrası kendilerine özel hazırlanan mutfak önlüklerini ve aşçı şapkalarını takan minikler, mutfağa geçti. Aşçılık Bölümü hocalarımızdan Öğr. Gör. Metin Öztürk ve Aşçılık Bölümü öğrencilerinin eşliğinde kendi pizzalarını kendileri yaptı. Yüksek güvenlik önlemleri eşliğinde yaptıkları pizzaları fırına veren minik aşçılar, sonrasında pişen pizzaları arkadaşlarına ve ebeveynlerine ikram etti. 
Mutfak etkinliği sonrası çocukları tebrik eden Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Erkan Perktaş, “23 Nisan Çocuk Bayramı’nda anaokulu öğrencilerini atölyemizde ağırlamaktan, bayram coşkusunu onlarla paylaşmaktan dolayı çok mutluyuz. Destekleri için Sn. Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Turgut’a, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Ünal Taşkın ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 
Meslek Yüksekokulumuz tarafından hazırlanan etkinliğe Müdür Yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Erkan Perktaş ve Öğr. Gör. Akın Sağıroğlu, öğretim elemanlarımız, Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz ile minik misafirlerimizin ebeveynleri katıldı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.