Workshop: "Yöresel Lezzet: Şillik Tatlısı"

Koordinatörlüğü T.C. Adıyaman Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yürütülen, Adıyaman Üniversitesi ve İspanya Blue Beehive ortaklığında gerçekleştirilen ‘’Migrants Cultural Aktivities, Preservation Heritage and Promotiong Tourism, Erasmus+ KA210-YOU-Gençlik Alanında Küçük Ölçekli Ortaklıklar Programı’’ kapsamındaki ‘’Kültürel Faaliyetlerde Göçmenler, Mirasın Korunması ve Turizmin Teşvik Edilmesi’’ adlı proje çalıştayı kapsamında  7 Kasım 2023 tarihinde Sani Konukoğlu SBMYO Aşçılık Atölyemizde, ‘’Yöresel Lezzet: Şillik Tatlısı’’ gastronomi atölyesi öğrencilerin katılımı ile  Öğr. Gör. Metin Öztürk tarafından gerçekleştirilmiştir.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.