"Dünya Çevre Günü" etkinliği düzenlendi.

133 ülkenin katılımı ile 1972 yılında Stockholm’de düzenlenen zirvede alınan karara göre 5 Haziran “Dünya Çevre Günü” olarak ilan edilmiştir. O tarihten bugüne kadar 5 Haziran tarihinde çevre sorunlarına dikkat çekmek ve çevre bilincinin arttırılması amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir.


Meslek Yüksekokulumuzun Turizm ve Otelcilik Programı 2. sınıfta öğrenim gören öğrenciler ile birlikte “Turizm ve Çevre” ve “Rekreasyon” dersleri kapsamında çevresel farkındalığın sağlanması ve rekreasyonel faaliyetlerin önemini vurgulamak amacıyla Turizm ve Otelcilik hocalarımızdan Öğr. Gör. Hakan BİÇİCİ eşliğinde “Gölbaşı Gölü” ve “Besni Sugözü” mesire alanlarında teknik gezi düzenlendi. Öğr. Gör. Hakan BİÇİCİ etkinliğe ilişkin olarak şunları paylaşmıştır. “Paydaşı olduğumuz gezegenimize insanoğlu olarak verdiğimiz zararı en düşük seviyeye indirmek için çevresel sürdürülebilirlik çok önemlidir. Gezi kapsamında çevre temizliği, ağaç dikimi, piknik organizasyonu ve müzik dinletisi gibi etkinlikler yapıldı. Destekleri için Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Turgut’a, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Ünal Taşkın ve yöneticilerimize teşekkür ederiz.”

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.